Huuronshuisinhongarije.nl
Vakantiehuis

Vakantiehuis

Welkom op onze website, hieronder vindt u alle informatie omtrent onze woning. Er is een beschikbaarheidskalender aanwezig waarin u kunt zien wanneer het huis beschikbaar is.. Vermeldt U in de mail graag even de datum van uw verblijf. Voor meer informatie omtrent prijzen. Lees verder

Voordat U vertrekt richting uw vakantiewoning “Bükkaranyos” ontvangt U uiteraard een routebeschrijving naar het adres waar u de sleutel van de vakantiewoning kunt ophalen. U wordt vriendelijk verzocht de woning op de aankomstdag te betreden ná 15.30 en de woning op de vertrekdag te verlaten vóór 10.00 uur ’s ochtends. Dit in verband met de schoonmaak van de vakantiewoning.

U dient de sleutel na uw vertrek weer bij het sleuteladres in te leveren. In de vakantiewoning is het niet toegestaan te roken en wij verzoeken ook de gasten met huisdieren ervoor zorg te dragen dat deze niet in de slaapkamers kunnen komen. Wensen wij U verder een heel prettig verblijf toe in onze vakantiewoning en lezen graag uw bevindingen/reacties terug in het gastenboek.

Met vriendelijke groet,
Aad & Erna